wandelcoachtraject

aan de slag

Aan de slag!

Dit coachingstraject bestaat uit 6 wandelingen (dit is exclusief de instap-wandeling). Samen gaan we op pad om jouw toekomstdromen te verkennen, je (innerlijke) draken te verslaan en durfspieren te trainen. Ontdek het nieuwe avontuur in je eigen leven en zet stappen voor jezelf. In 6 stappen bepaal jij je nieuwe richting en heb je je eerste stapjes concreet gemaakt. Aan de slag met jouw persoonlijke en/of professionele groei!

bepaal richting en tempo

Een lonkend toekomstperspectief en droomblokkades opheffen, dat is waar de 1e wandeling over gaat. In de natuur denk je vrijer en al wandelend is ook je brein anders in beweging. De 2e wandeling gaat over lef. Het temmen van je innerlijke draken en je durfspieren trainen met pretprojecten. Zo doorlopen we verschillende onderwerpen en aan het eind van het traject heb je je startmoment bepaald, je eigen tempo en jouw manier van verslaglegging.

Hoppelakee…aan de slag!

praktische info

Dit coachtraject bestaat uit 6 wandelingen. Deze wandelingen plannen we in eens per 2/3 weken. Zodat je de tijd hebt om in je eigen tempo stappen te zetten, die onderdeel zijn van het traject. Het traject bestrijkt in de praktijk een periode van ongeveer 3 maanden.

We wandelen op het Dwingelderveld of in boswachterij Ruinen. Per keer spreken we een geschikte locatie af.

Wil je dit traject sneller doorlopen of op aaneengesloten dagen? Er is veel mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op.

een opbouwende aanpak

Ben je toe aan verandering? En je weet dat als je aldoor maar hetzelfde blijft doen, je ook hetzelfde resultaat krijgt? Het lukt je misschien niet om echt in beweging te komen, echt onbegrensd te dromen. 

Een coachtraject kan helpen om hier versnelling in aan te brengen. Om droomblokkades te doorbreken en om concrete stappen of stapjes te zetten. Tijdens een traject benader je dit vanuit verschillende perspectieven. Je leert weer vertrouwen op je innerlijke kompas. Niet zweverig, wel met je hoofd in de wolken en je voeten stevig op de ondergrond, geworteld.

De verschillende stappen in dit traject zijn goed doordacht en aan de praktijk getoetst. Er is een duidelijke opbouw, met voldoende ruimte voor jouw persoonlijke aandachtspunten.

 

Klik hier om het ervaringsverhaal van Anna te lezen. 

 

Details

Trefwoorden
inspiratie, verkennen, persoonlijke strategie, keuzevrijheid, stappen zetten

Voor wie?
Carriereverkenners, dertigers, veertigers en vijftigers, moeders, vaders, zelfstandigen, ondernemers, trainers en coaches. Kortom iedereen die klaar is voor een (kleine) verandering en behoefte heeft (meer) zijn of haar eigen weg te bewandelen.

 

 

zin om te beginnen?
Neem contact met me op: