kom los in het bos

Inspiratie wandeling

NAtuurlijke inspiratie tijdens een wandeling.

Soms loop je misschien even vast in je werk of prive. Het lijkt dan alsof je wel in beweging bent, maar het leidt nergens toe. Wat je ook probeert, het gewenste effect blijft uit. Tijd om jezelf even te herpakken. Vertrekpunt en bestemming weer helder in het vizier krijgen. Even loswandelen en de natuur inzetten om vanuit een ander perspectief te kijken. Een een andere bril op. Misschien wel je zonnebril ­čÖé

vrij denken

De inspiratiewandeling helpt je weer op het goede spoor te komen. Even los van je werkomgeving, voel je los in het bos. Ik begeleid je tijdens een wandeling naar meer rust en helderheid. En al wandelend merk je dat je creativiteit weer begint te stromen. Aangekomen op de hei, het open veld, lukt het je weer vrij te denken. En zetten we stappen om in concrete acties.

praktische info

Deze wandeling duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. We praten, wandelen en ik reik je wat eenvoudige rust-of inzichtgevende opdrachten aan. De totale loopafstand is ca. 5 km. 

Deze wandeling kan 1-op-1 of met een groepje geboekt worden. (tijdens coronamaatregelen max. 3 deelnemers)

We wandelen op het Dwingelderveld, in de aangrenzende bossen of op een locatie naar keuze.

vervolgstappen

De natuur is nu je werkomgeving en het decor. Je hoeft niet na te denken over een route, een koers. Je kunt vrij om je heen kijken en je bent vrij om stil te staan. Te praten of in stilte te wandelen. De rust en ruimte van het Dwingelderveld werken er aan mee om de rust en ruimte in je hoofd te vinden. Gegarandeerd komt er dan weer nieuwe inspiratie als een molletje in je brein oppoppen.

En dat molletje laten we dan natuurlijk niet weer wegkruipen, we leggen hem vast en bepalen vervolgstappen!

Details

Kernwoorden
Creativiteit, inspiratie, beweging, strategiebepaling, innovatie

Doelgroep
Projectleider, trainer, marketeer, zzp-er

Locatie
Dwingelderveld (Drenthe)

zoek je meer ruimte voor nieuwe ideeen?