natuurlijke inspiratie

Wandelen houdt me in beweging…

Margaretha Smit-Keizer
Wandelcoach / Persoonlijke StappenCoach

Mijn naam is Margaretha Smit-Keizer (1975). Met mijn man, zoontje en onze labrador Bruno woon ik in het Drentse Fluitenberg. Na ruim 17 jaar als marketeer bij een technisch bedrijf te hebben gewerkt, kwam daar in 2017 een einde aan. Tijd voor nieuwe stappen…Maar welke?

Ik ben weer gaan leren. Dat vond ik fijn! Het lukte nog. Verder in de marketing en voor de fun een kynologische opleiding (hondentrainer). Want daar zat een wens, een verlangen. Werken met m’n wandelschoenen aan, buiten, hoe heerlijk zou dat zijn?

Uiteindelijk na wat omzwervingen kwam ik uit bij de wandelcoachopleiding. Dit bleek een schot in de roos. Hier vond ik werkelijk voldoening in. Anderen helpen hun eigen weg te bewandelen. Niet door mensen van advies te voorzien, maar juist door mensen zelf te laten ervaren en goed te luisteren. Kleine stapjes in de wandeling, die symbool staan voor kleine stapjes op het grote levenspad. Voelt het goed, is het je richting. Blijft het wringen, probeer dan eens iets anders of versla eerst die innerlijke draken.

Het idee was geboren om mijn eigen wandelcoachpraktijk te starten. Mijn eigen weg te vervolgen en anderen te ondersteunen en te motiveren hun eigen weg te kiezen. Van (keuze)stress, naar vrijheid. Hoe heerlijk is dat?

Buiten zijn!
Dat is waar ik mijn grootste innerlijke vrijheid ervaar.
(en een ieder gun:)

Margaretha

Wat anderen zeggen over Margaretha:
"Ik vind je een prettige, rustige stem hebben. Daarnaast wek je meteen vertrouwen op doordat je open bent en tijd geeft om zaken te laten bezinken."
-
"Ik heb het gevoel dat je echt blij wordt van coachen. Het is erg fijn om tijdens een oefening tot een inzicht te komen en dan jouw enthousiaste gezicht te zien. Het moedigt me aan om open te praten en het maakt mij op de één of andere manier nog blijer met mijn inzicht."
-
Als ik me Margaretha voorstel komt vooral enthousiasme en energie bij me op. Dat werkt voor mij heerlijk aanstekelijk en ik wordt er blij van. Alle “ja maartjes” verdwijnen als sneeuw voor de zon. Margaretha ondersteunt je in het zetten van de (eerste) stappen. Ze begeleidt je naar de stroomversnelling en er doorheen. Hoe hoog, hoe diep of hoe lang dat bepaal je zelf. Maar je zult het enthousiasme, de energie en mogelijk zelfs de adrenaline voelen, hoe fijn is dat! Je zult blij zijn dat je het doet en gaat.

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® 
van Het Coach Bureau afgerond

Ben jij toe aan nieuwe stappen?